Menu
Your Cart

descol 75 750ml - υδραλκοολούχο απολυμαντικό

descol 75 750ml - υδραλκοολούχο απολυμαντικό
descol 75 750ml - υδραλκοολούχο απολυμαντικό
53,40€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμα
  • Κωδικός: mtx-470116
ΦΠΑ  6%
Το DESCOL 75 είναι ένα εξυγιαντικό καθαριστικό που περιέχει ως βιοκτονο δραστική ουσία, έναν συνδυασμό από τεταρτοταγή αμμωνία σε υδραλκοολούχο διάλυμα. Έχει βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την απολύμανση εγκαταστάσεων σε βιομηχανίες τροφίμων, μηχανήματα κτλ. Χάρη στη σύνθεση του, παρουσιάζει ταχύ στέγνωμα.
 
Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε το DESCOL 75 απευθείας σε πολυανθρακικές (polycarbonate) επιφάνειες , καθώς μπορεί να επηρεαστούν, ενώ καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιείται καθόλου σε μεθακρυλικές (methacrylate) επιφάνειες καθώς υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης.
Πχ: Μην χρησιμοποιείτε απευθείας στο πληκτρολόγιο. Ψεκάστε το προϊόν σε ένα χαρτί ή ένα πανί πριν την εφαρμογή.
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - Βακτηριοκτόνο και Μυκητοκτόνο σε χρήση στο περιβάλλον και στη βιομηχανία τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο UNE-EN 13697. - Ετοιμο για χρήση - Εύκολο στην εφαρμογή - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαρό ή αραιωμένο - Δεν ξεπλένεται - Δράση γρήγορης απολύμανσης - Ταχεία ξήρανση - Αποφεύγεται η διασταυρούμενη μόλυνση   altalt  
  • Όλα τα χημικά διαθέτουν Ελληνική ετικέτα, έγκριση από το Γενικό Χημείο του Κράτους, φύλλα δεδομένων ασφαλείας και φύλλα τεχνικών χαρακτηριστικών.
  • Όλα τα χημικά είναι κατάλληλα για χρήση σε επιχειρήσεις που εφαρμόζουν σύστημα HACCP.
  • Όλα τα χημικά είναι πιστοποιημένα βάσει των διεθνών προτύπων ISO 9001 και ISO 14001.
                                                                                           Certification-14001 Certification-9001